Στην «TECH-GO-ROUND» (εφεξής «εταιρεία») δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην ασφάλεια, το απόρρητο και την εμπιστευτικότητα των προσωπικών σας δεδομένων. Για το λόγο αυτό, επενδύουμε χρόνο και πόρους στην εφαρμογή συγκεκριμένης πολιτικής μας, με στόχο την προστασία της ιδιωτικότητας και των δεδομένων σας. Στην προσπάθειά μας αυτή βρισκόμαστε σε διαρκή διαδικασία ενημέρωσης και εκπαίδευσης, ώστε να συμμορφωνόμαστε απολύτως με το ισχύον εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές νομικό πλαίσιο και ιδίως με το Γενικό Κανονισμό Προστασίας (των Προσωπικών) Δεδομένων (εν συντομία ΓΚΠΔ) 679/2016 της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η παρούσα σελίδα αποσκοπεί στην ενημέρωσή σας σχετικά με α) τον τρόπο με τον οποίο τα προσωπικά δεδομένα των πελατών μας συλλέγονται, αποθηκεύονται, χρησιμοποιούνται και διαβιβάζονται, β) τα μέτρα ασφάλειας που λαμβάνουμε για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, γ) τους λόγους και το χρονικό διάστημα που αυτά αποθηκεύονται, αλλά και δ) για το είδος των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται. Αφορά δε, κάθε πράξη ή σειρά πράξεων που πραγματοποιείται με ή χωρίς τη χρήση αυτοματοποιημένων μέσων, σε προσωπικά δεδομένα ή σε σύνολα προσωπικών δεδομένων, όπως η συλλογή, η καταχώριση, η οργάνωση, η διάρθρωση, η αποθήκευση, η προσαρμογή ή η μεταβολή, η ανάκτηση, η αναζήτηση πληροφοριών, η χρήση, η κοινολόγηση με διαβίβαση, η διάδοση ή κάθε άλλη μορφή διάθεσης, η συσχέτιση ή ο συνδυασμός, ο περιορισμός, η διαγραφή ή η καταστροφή.

Η παρούσα πολιτική επικαιροποιείται ανά διαστήματα και μπορεί να τροποποιηθεί οποτεδήποτε κρίνεται αναγκαίο, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, πάντα εντός του εκάστοτε ισχύοντος νομικού πλαισίου και σύμφωνα με τυχόν μεταβολές στην κείμενη νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων. Σας προτείνουμε λοιπόν να ελέγχετε την παρούσα πολιτική ανά τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να ενημερώνεστε για τις τυχόν αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί. 

Παρακάτω, μαζί με τις απαραίτητες πληροφορίες για την πολιτική μας, αναλύονται και βασικές έννοιες όπως τι είναι προσωπικά δεδομένα ή τι είναι ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων της ΕΕ.

Ο ΓΚΠΔ (Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων) αφορά την διαμόρφωση ενός ενιαίου νομοθετικού πλαισίου για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων στα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα είναι θεμελιώδες δικαίωμα. Το άρθρο 8 παράγραφος 1 του Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης («Χάρτης») και το άρθρο 16 παράγραφος 1 της Συνθήκης για τη λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΣΛΕΕ) ορίζουν ότι κάθε πρόσωπο έχει δικαίωμα στην προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που το αφορούν.

Η παρούσα πολιτική προστασίας των δεδομένων του ιστοχώρου της εταιρείας εναρμονίζεται με όλες τις διατάξεις αυτού του κανονισμού, όπως επεξηγείται αναλυτικότερα παρακάτω.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον ΓΚΠΔ παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Προσωπικά δεδομένα είναι κάθε πληροφορία που αφορά συγκεκριμένο φυσικό πρόσωπο ή πρόσωπο η ταυτότητα του οποίου μπορεί να εξακριβωθεί (πχ όνομα, αριθμός ταυτότητας, διεύθυνση κτλ). Τα δεδομένα που αφορούν την υγεία (σωματική ή ψυχική κατάσταση, λήψη ιατρικών υπηρεσιών κ.α.) συμπεριλαμβάνονται στον γενικό όρο «προσωπικά δεδομένα» αλλά αποτελούν ειδική κατηγορία δεδομένων. Η εταιρεία μας δε θα επεξεργαστεί τα προσωπικά σας δεδομένα χωρίς τη συγκατάθεσή σας. Ωστόσο, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα, σε εξαιρετικές περιπτώσεις να επεξεργαστεί τα προσωπικά σας στοιχεία στο μέτρο που επιτρέπεται ή απαιτείται από το νόμο, ή/ και από δικαστικές αποφάσεις ή εισαγγελικές παραγγελίες/διατάξεις.

Τα προσωπικά σας δεδομένα συλλέγονται με τους εξής τρόπους:

  1. Μας τα παρέχετε εσείς όταν η εταιρεία σας παρέχει υπηρεσίες, όταν απευθυνθείτε σε εμάς προκειμένου να λάβετε εσείς ή κάποιος τρίτος υπηρεσίες, όταν υποβάλλετε αίτηση εργασίας στην εταιρεία, όταν συμπληρώνετε ηλεκτρονικές φόρμες ή αποστέλλετε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, με σκοπό να πληροφορηθείτε ή να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες της εταιρείας μέσω των ιστοσελίδων στον ιστοχώρο «WWW.TECH-GO-ROUND.COM».
  2. Αυτόματα μέσω του περιηγητή («browser») ή της κινητής συσκευής που χρησιμοποιείτε για την πρόσβασή σας στις ιστοσελίδες μας.
  3. Μας τα παρέχει κάποιος τρίτος συνεργάτης μας αφού έχετε δώσει τη συναίνεσή σας.

Κατά την εγγραφή σας σε υπηρεσία που παρέχεται από τις ιστοσελίδες που διαχειρίζεται η εταιρεία, θα χρειαστεί να συμπληρώσετε κάποια πεδία καθώς επίσης κατά περίπτωση να επιλέξετε όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης. Σε περιπτώσεις όπου απαιτείται η συγκατάθεσή σας για τη συλλογή των προσωπικών σας δεδομένων, όπως για τη λήψη ενημερωτικού δελτίου («newsletter») σε τακτική βάση, αυτή ζητείται ρητώς από εσάς και έχετε δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να την αποσύρετε.

Συνοπτικά, τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται και υφίστανται περαιτέρω επεξεργασία περιλαμβάνουν: το όνομά, τη διεύθυνσή σας και γενικότερα τα στοιχεία επικοινωνίας (συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και του αριθμού τηλεφώνου),

  • πληροφορίες που μας δίνετε για την πληρωμή μας, όπως στοιχεία τιμολόγησης ή  πληροφορίες τραπεζικών καρτών.

Πέραν των ανωτέρω δεδομένων που μας παρέχετε, ενδέχεται να συλλέγονται τεχνικές πληροφορίες που αποτελούν προσωπικά δεδομένα, όπως για παράδειγμα η Διεύθυνση Πρωτοκόλλου Διαδικτύου («Ιnternet Ρrotocol Address») της συσκευής σας [π.χ. σταθερός/φορητός υπολογιστής, υπολογιστής ταμπλέτα («tablet»), έξυπνο κινητό τηλέφωνο («smartphone»)]. Οι τεχνικές αυτές πληροφορίες χρησιμοποιούνται για την ομαλή λειτουργία και απόδοση των ιστοσελίδων και των ηλεκτρονικών υπηρεσιών, και δεν αποθηκεύονται μόνιμα στις υποδομές μας.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται στις ιστοσελίδες μας («κουλουράκια», «διαδικτυακές ετικέτες» κ.α.) παρατίθενται κατωτέρω.

Η εταιρεία επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα με τρόπο θεμιτό και νόμιμο για σαφώς καθορισμένους σκοπούς. Τα προσωπικά σας δεδομένα που επεξεργάζεται η εταιρεία περιορίζονται στα απολύτως απαραίτητα για την επίτευξη των σκοπών αυτών, είναι ακριβή και επίκαιρα, τηρούνται για χρονικό διάστημα που καθορίζεται από τους σκοπούς της επεξεργασίας, προστατεύονται από επαρκή μέτρα ασφαλείας και δεν διαβιβάζονται σε χώρες που δεν εξασφαλίζουν ικανοποιητικό επίπεδο προστασίας.

Τα προσωπικά δεδομένα συλλέγονται και υφίστανται επεξεργασία από τους εξουσιοδοτημένους ανά υπηρεσία υπαλλήλους της εταιρεία, για τους σκοπούς και μόνο της παροχής της εκάστοτε υπηρεσίας. Διαβιβάζονται δε, μόνο σε εξουσιοδοτημένα τρίτα μέρη που δεσμεύονται στην τήρηση εμπιστευτικότητας, όταν αυτά απαιτείται να έχουν πρόσβαση στο πλαίσιο παροχής των εν λόγω υπηρεσιών.

Μετά από εντολή σας, τα προσωπικά σας δεδομένα δύνανται να διαβιβαστούν σε τρίτους (συνεργαζόμενες με την εταιρεία επιχειρήσεις) με τις οποίες έχετε συμβληθεί.

Η εταιρεία δεσμεύεται ότι δεν θα εμπορευθεί τα προσωπικά σας δεδομένα διαθέτοντάς τα προς πώληση/ενοικίαση δίνοντάς/ μεταφέροντας/δημοσιοποιώντας/κοινοποιώντας τα σε τρίτους ή να τα χρησιμοποιήσει με άλλον τρόπο και για άλλους σκοπούς που δύνανται να διακινδυνεύσουν την ιδιωτικότητα, τα δικαιώματα ή τις ελευθερίες σας, εκτός αν επιβάλλεται από το νόμο, δικαστική απόφαση/εντολή, διοικητική πράξη ή αν αποτελεί συμβατική υποχρέωση απαραίτητη για την εύρυθμη λειτουργία του ιστοχώρου της εταιρεία και την πραγματοποίηση των λειτουργιών της.

Ενδέχεται τα προσωπικά δεδομένα να διαβιβαστούν σε συνεργάτες ή σε τρίτους, συμμορφούμενους με τους όρους της παρούσας πολιτικής και δεσμευόμενους στην τήρηση εμπιστευτικότητας, οι οποίοι ενεργούν εκ μέρους μας για περαιτέρω επεξεργασία με σκοπό την παροχή υπηρεσιών, την αξιολόγηση και την βελτίωση της λειτουργικότητας της ιστοσελίδας, προώθηση, διαχείριση δεδομένων και τεχνικής υποστήριξης, μόνο, αφότου ενημερωθεί ο χρήστης εκ των προτέρων και ληφθεί η συγκατάθεσή του. Οι εν λόγω τρίτοι έχουν δεσμευτεί συμβατικά απέναντί μας, ότι θα χρησιμοποιήσουν τα προσωπικά δεδομένα μόνο για τους παραπάνω λόγους και δεν θα διαβιβάσουν τις προσωπικές πληροφορίες σε τρίτα μέρη, καθώς και δεν θα τις κοινοποιήσουν σε τρίτους εκτός αν το επιβάλλει ο νόμος.

Τα προσωπικά σας δεδομένα τηρούνται για όσο χρόνο απαιτείται από τη φύση της παρεχόμενης, από την εταιρεία, υπηρεσίας που οι ίδιοι έχετε επιλέξει και επιπρόσθετα για όσο χρόνο καθορίζει η σχετική νομοθεσία.

Έχετε δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να μας ρωτήσετε ποια είναι τα προσωπικά σας δεδομένα τα οποία επεξεργαζόμαστε, για ποιους σκοπούς το κάνουμε, αν τα δίνουμε σε τρίτους και σε ποιους, καθώς και άλλες σχετικές πληροφορίες. Επίσης, έχετε το δικαίωμα να λάβετε δωρεάν αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένων μετά από αίτησή σας. Άλλα δικαιώματα τα οποία έχετε βάσει της σχετικής νομοθεσίας περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων περιλαμβάνουν το δικαίωμα να αιτηθείτε την επικαιροποίηση ή/ και διόρθωση των δεδομένων σας, την παύση ή/και περιορισμό της επεξεργασίας τους και τη διαγραφή τους από τα συστήματα της εταιρείας, εφόσον δεν υπάρχει άλλη εκ του νόμου υποχρέωση διατήρησής τους. Επίσης διατηρείτε το δικαίωμα φορητότητας ή/και εναντίωσης στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας.

Ειδικότερα, αναφορικά με την υπηρεσία λήψης ενημερωτικού δελτίου, όπου και όταν αυτή εφαρμόζεται, υπάρχει η δυνατότητα απεγγραφής ακολουθώντας τις οδηγίες που περιλαμβάνονται σε κάθε ενημερωτικό δελτίο, ώστε να σταματήσει η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που σχετίζονται με την υπηρεσία αυτή.

Μπορείτε να ασκήσετε όλα τα ως άνω δικαιώματά σας υποβάλλοντας εγγράφως σχετική αίτηση στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@tech-go-round.com. Για οποιοδήποτε θέμα έχετε σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα ή/ και για διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Προστασίας Δεδομένων της εταιρείας, είτε μέσω της σχετικής φόρμας επικοινωνίας στον ιστοχώρο μας www.tech-go-round.com, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@tech-go-round.com.

H εταιρεία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε τα αιτήματά σας να απαντηθούν χωρίς καθυστέρηση και σε κάθε περίπτωση εντός μηνός από την παραλαβή τους. Η εν λόγω προθεσμία μπορεί να παραταθεί κατά δύο (2) ακόμη μήνες, εφόσον απαιτείται, λαμβανομένων υπόψη της πολυπλοκότητας του αιτήματος και του αριθμού των αιτημάτων. Για την εν λόγω παράταση καθώς και για τους λόγους της καθυστέρησης θα ενημερώνεστε εντός μηνός από την παραλαβή του αιτήματος από την εταιρεία. Εάν υποβάλλετε το αίτημα με ηλεκτρονικά μέσα, η απάντηση θα σας παρέχεται, εάν είναι δυνατόν, με ηλεκτρονικά μέσα, εκτός αν ζητήσετε κάτι διαφορετικό (πχ έγγραφη επιστολή).

Σε κάθε περίπτωση, πέραν του Υπεύθυνου Προστασίας Δεδομένων της εταιρείας, έχετε το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην αρμόδια Αρχή για την Προστασία των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ, www.dpa.gr) ή/και να ασκείσετε δικαστική προσφυγή. Κάθε αίτημα που υποβάλλεται θα πρέπει να συνοδεύεται από τα κατάλληλα αποδεικτικά στοιχεία ταυτοποίησης και να παρέχονται οι απαιτούμενες πληροφορίες (π.χ. τα δεδομένα που χρειάζονται διόρθωση), όπως περιγράφονται στους όρους χρήσης της εκάστοτε υπηρεσίας. H εταιρεία μπορεί να ζητήσει την παροχή πρόσθετων πληροφοριών αναγκαίων για την επιβεβαίωση της ταυτότητάς σας.

Η εταιρεία θεωρεί άκρως σημαντική την ιδιωτικότητα των προσώπων των οποίων επεξεργάζεται τα προσωπικά τους δεδομένα, είτε πελατών της, είτε εργαζομένων, είτε τρίτων και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την προστασία τους, τόσο ως προς την εμπιστευτικότητα/εχεμύθεια των πληροφοριών, όσο και ως προς την ακεραιότητά τους (να μην αλλοιωθούν, να μην καταστραφούν κατά λάθος κ.λπ.).

Η εταιρεία λαμβάνει όλα τα κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα, σχεδιασμένα για την προστασία των πληροφοριών από απώλεια, εσφαλμένη χρήση, μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, αποκάλυψη, διαστρέβλωση ή καταστροφή και φροντίζει για τη θεμιτή και νόμιμη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα καθώς και για την ασφαλή τήρησή τους σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις τόσο του ελληνικού όσο και του κοινοτικού και διεθνούς δικαίου σχετικά με την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, διαφυλάσσοντας το απόρρητο και την εμπιστευτικότητα οποιασδήποτε πληροφορίας περιέρχεται σε γνώση της. Ειδικότερα, η παρούσα πολιτική λαμβάνει υπόψη της πλήρως τις διατάξεις και τα άρθρα του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων («Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομέων / ΓΚΠΔ – General Data Protection Regulation / GDPR) και καταβάλλει συνεχώς κάθε δυνατή προσπάθεια για τη συμμόρφωση με αυτόν.

Η πρόσβαση στα στοιχεία επικοινωνίας των επισκεπτών/χρηστών του ιστοχώρου της εταιρείας περιορίζεται στα εξουσιοδοτημένα πρόσωπα που δεσμεύονται στην τήρηση εμπιστευτικότητας (εργαζομένους, παρόχους υπηρεσιών) και θεωρείται εύλογα ότι χρειάζεται να γνωρίζουν αυτά τα στοιχεία για την παροχή προϊόντων ή υπηρεσιών προς τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας ή για την εκτέλεση της εργασίας τους.

Τα κουλουράκια (προέρχεται από την ονομασία που τους δόθηκαν στο εξωτερικό – cookies) είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον περιηγητή του υπολογιστή του επισκέπτη/ χρήστη κατά την περιήγησή του στον ιστοχώρο και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή. Ο ιστοχώρος της εταιρείας χρησιμοποιεί κουλουράκια για τους ακόλουθους σκοπούς:

  • Για την ομαλή λειτουργία του, με την απαιτούμενη ταχύτητα.
  • Για την αναγνώριση της συσκευής που χρησιμοποιείτε για την πλοήγησή σας στον ιστοχώρο, του προγράμματος περιήγησης ή/ και του λειτουργικού συστήματος που χρησιμοποιείτε, με σκοπό την παροχή εξατομικευμένης εμπειρίας πλοήγησης ή/και χρήσης του ιστοχώρου της εταιρείας.
  • Για την αποθήκευση των ρυθμίσεών σας κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης ή μεταξύ επισκέψεων (όπως για παράδειγμα το όνομα χρήστη που έχετε δηλώσει, την γλώσσα που προτιμάτε ή την χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης), έτσι ώστε να αποφύγετε να πληκτρολογήσετε ξανά ορισμένα δεδομένα.
  • Για τη βελτίωση της απόδοσης ή/και ασφάλειας του ιστοχώρου.
  • Για την παροχή περιεχομένου βασιζόμενο στα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες σας.
  • Για την ανάλυση του τρόπου με τον οποίο περιηγείστε ή/και χρησιμοποιείτε τον ιστοχώρο.

Η εταιρεία ΔΕΝ χρησιμοποιεί κουλουράκια στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  • Για συλλογή προσωπικών δεδομένων χωρίς τη συγκατάθεσή σας.
  • Για τη διαβίβαση των δεδομένων σας σε διαφημιστικές εταιρίες.
  • Για τη διαβίβαση των δεδομένων σας σε τρίτους, χωρίς τη συγκατάθεσή σας.

Οι τύποι των κουλουρακίων που χρησιμοποιεί ο ιστοχώρος της εταιρείας είναι «επίμονα κουλουράκια» («persistent cookies») και «κουλουράκια συνεδρίας» («session cookies»). Επίσης, ορισμένες υπηρεσίες τρίτων που είναι ενεργοποιημένες στον ιστοχώρο, όπως «πλήκτρα κοινωνικών μέσων», τοποθετούν δικά τους κουλουράκια στον υπολογιστή σας, τον έλεγχο των οποίων δεν έχουν οι διαχειριστές του ιστοχώρου της εταιρείας. Τα κουλουράκια συνεδρίας που χρησιμοποιεί ο ιστοχώρος της εταιρείας διαγράφονται μετά το πέρας της περιήγησής σας ή/και μετά το κλείσιμο του περιηγητή. Τα επίμονα κουλουράκια παραμένουν στον υπολογιστή ή άλλη συσκευή σας μέχρι να τα σβήσετε, ή μέχρι το προκαθορισμένο στο κουλουράκι χρονικό διάστημα.

Μπορείτε να ρυθμίσετε τον περιηγητή που χρησιμοποιείτε κατά τέτοιον τρόπο, έτσι ώστε είτε να σας προειδοποιεί για την χρήση κουλουρακίων σε συγκεκριμένες υπηρεσίες του ιστοχώρου, είτε να μην επιτρέπει την αποδοχή της χρήσης κουλουράκια σε καμία περίπτωση. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη γενική χρήση των κουλουρακίων αλλά και των μεθόδων αποκλεισμού ή περιορισμού τους, θα βρείτε στις ιστοσελίδες https://cookiepedia.co.uk/all-about-cookies και http://www.allaboutcookies.org/. Μπορείτε επίσης να διαγράψετε τα κουλουράκια από τον υπολογιστή ή τη συσκευή που χρησιμοποιείτε, οποτεδήποτε θελήσετε. Ωστόσο, επισημαίνεται ότι με την μη αποδοχή των ή κάποιων εξ αυτών, ενδέχεται κάποια από τα χαρακτηριστικά μιας ιστοσελίδας να μην είναι πλήρως διαθέσιμα. Ο ιστοχώρος της εταιρείας χρησιμοποιεί επίσης «διαδικτυακές ετικέτες» («internet tags»/«web tags). Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιείται ώστε να μετρηθεί η ανταπόκριση των επισκεπτών στις ιστοσελίδες ενός ιστοχώρου. Η εταιρεία διαβεβαιώνει ότι, μέσω των ετικετών και των κουλουρακίων, ΔΕΝ συλλέγονται ούτε αναζητούνται προσωπικές, αναγνωρίσιμες πληροφορίες σχετικά με τους επισκέπτες των ιστοσελίδων, όπως ονόματα, διευθύνσεις, ηλεκτρονικές διευθύνσεις ή τηλέφωνα.

Ο ιστοχώρος της εταιρείας ενδέχεται να εμπεριέχει παραπομπές μέσω «υπέρ-συνδέσμων» («hyperlinks») σε άλλες ιστοσελίδες, για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες των οποίων ουδεμία ευθύνη φέρει η εταιρεία, ούτε εγγυάται για την διαρκή και ασφαλή προσβασιμότητά τους. Η εταιρεία σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή υιοθετεί το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των ιστοσελίδων των υπέρ-συνδέσμων ή ότι συνδέεται με αυτές καθ’ οιονδήποτε τρόπο. Για οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα ανακύψει κατά την χρήση των ως άνω ιστοσελίδων αποκλειστικός υπεύθυνος είναι ο εκάστοτε δικαιούχος της ιστοσελίδας αυτής. Στην περίπτωση των υπέρ-συνδέσμων  προς άλλες ιστοσελίδες, η εταιρεία δεν ευθύνεται για τους όρους διαχείρισης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων που αυτοί ακολουθούν. Χρησιμοποιούμε τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης για να παρουσιάσουμε το έργο και τις υπηρεσίες της εταιρείας μέσω ευρέως χρησιμοποιούμενων και σύγχρονων καναλιών. Η χρήση των κοινωνικών μέσων εκ μέρους της εταιρείας επισημαίνεται ειδικά στον ιστοχώρο μας.

Η εταιρεία παροτρύνει θερμά τους χρήστες να συμβουλευτούν την αντίστοιχη πολιτική κάθε τρίτου φορέα [π.χ. εταιρίες παροχής υπηρεσιών αναζήτησης μέσω μηχανών αναζήτησης («search engines»), εταιρίες παροχής υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης («social media») όπως Facebook, Linkedin, Twitter κ.λπ.] ώστε να ενημερωθούν για τις πρακτικές που ακολουθούν με σκοπό την προστασία των προσωπικών τους δεδομένων.

Ο ιστοχώρος της εταιρείας ενδέχεται να περιέχει προβολή υλικού με διαφημιστικό/ενημερωτικό περιεχόμενο, σκοπό και χαρακτήρα. Η εταιρεία δε φέρει καμιά ευθύνη έναντι του επισκέπτη/χρήστη, καθώς και οποιωνδήποτε τρίτων, για οποιαδήποτε παράνομη πράξη ή παράλειψη, ανακρίβεια ή αδυναμία συμμόρφωσης προς τους νόμους και κανονισμούς οποιασδήποτε χώρας ή της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε σχέση με το περιεχόμενο αυτών των ενημερώσεων. Η εταιρεία δεν υποχρεούται να εξετάσει και δεν εξετάζει τη νομιμότητα ή όχι του ενημερωτικού υλικού που προβάλλεται στους ως άνω ιστοχώρους και ως εκ τούτου δε δύναται να της καταλογιστεί οποιασδήποτε μορφής ευθύνη. Η ευθύνη αυτή βαρύνει τους διαφημιζόμενους, χορηγούς ή και δημιουργούς του προβαλλόμενου διαφημιστικού υλικού.

elGreek