Η υπηρεσία SELECT Service είναι ένα πλήρες και συνεκτικό πρόγραμμα υποστήριξης των εφαρμογών της Bentley, μέσω του οποίου η παραγωγικότητα των χρηστών σας βελτιώνεται συνεχώς, το κεφάλαιο εξαγοράς των αδειών εξασφαλίζεται στο ακέραιο και οι ανάγκες περιστασιακής αύξησης των αδειών μπορεί να πραγματοποιηθεί κατά το δοκούν με επιπλέον περιοδικές άδειες, για συγκεκριμένο διάστημα και σύμφωνα με τις ανάγκες των έργων σας. Το πρόγραμμα SELECT σας παρέχει την ευελιξία που χρειάζεστε, ώστε να προσαρμόζεστε στην μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των έργων σας, διατηρώντας παράλληλα τον έλεγχο των εξόδων στη χρήση των προϊόντων λογισμικού.

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΜΟΝΙΜΕΣ ΑΔΕΙΕΣ (PERPETUAL LICENSES)

Με την ένταξη των μόνιμων αδειών χρήσης στην υπηρεσία SELECT Service, εξασφαλίζετε τα εξής προνόμια:
• Δωρεάν αναβαθμίσεις λογισμικού.
• 24ωρη τεχνική υποστήριξη, από διεθνούς κλάσης ομάδα ειδικών σε θέματα λογισμικού.
• Πολλαπλή χρήση των αδειών σε περισσότερους του ενός υπολογιστές (License Pooling).
• Δυνατότητες χρήσης των αδειών σας σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας.
• Πρόσβαση σε αμέτρητες πηγές εκπαίδευσης και υλικού εκμάθησης.
• Σύγχρονα εργαλεία ελέγχου και διαχείρισης των χρηστών, που αποκτούν πρόσβαση στις εφαρμογές σας.
• Υπηρεσίες διασύνδεσης και βελτίωσης της συνεργασίας των ομάδων σας, μέσω ολοκληρωμένων υπηρεσιών νέφους (CONNECT Center).
• Δυνατότητα ανταλλαγής αδειών στην επέτειο ανανέωσης της συνδρομής σας (Portfolio Balancing).

ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΜΕ ΠΕΡΟΔΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ (TERM LICENSES)

Ακόμα και στις περιπτώσεις που το χαρτοφυλάκιο των εφαρμογών σας δεν αρκεί να καλύψει περιστασιακές ανάγκες χρήσης περισσότερων αδειών, η υπηρεσία SELECT Service σας προσφέρει το πλεονέκτημα να χρησιμοποιήσετε περιοδικές άδειες, με 3μηνη βάση υπολογισμού. Με τον τρόπο αυτό αποκτάτε πρόσβαση σε ολόκληρο τον κατάλογο προϊόντων και υπηρεσιών της Bentley και επωφελείστε από τη χρήση αναβαθμισμένων εφαρμογών, ενισχύοντας με ολοκληρωμένες υπηρεσίες την υποστήριξη των μόνιμων αδειών σας. Με τις περιοδικές άδειες χρήσης έχετε τη δυνατότητα να προσαρμόζετε τις ανάγκες σας στις απαιτήσεις των έργων σας, ώστε να μην ξεφεύγετε από το τις χρονικές προδιαγραφές υλοποίησης. Οι περιοδικές άδειες είναι μετρήσιμες και δίκαιες, καθώς πληρώνετε μόνο για ό,τι χρησιμοποιείτε.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΑΣ

Μέσω της υπηρεσίας SELECT Service αποκτάτε πρόσβαση σε ένα ολοκληρωμένο κέντρο ελέγχου και διαχείρισης των εφαρμογών και των χρηστών σας (CONNECTION Center), το οποίο περιλαμβάνει σύγχρονα εργαλεία και τεχνολογίες νέφους, που συμβάλλουν σημαντικά στην ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των ομάδων εργασίας της επιχείρησής σας και στην υποστήριξη των εφαρμογών σας. Με το κέντρο ελέγχου CONNECTION Center έχετε τον απόλυτο έλεγχο του χαρτοφυλακίου εφαρμογών σας, καθορίζοντας τους ρόλους και τις δυνατότητες πρόσβασης κάθε χρήστη και με αναλυτικές αναφορές λειτουργίας των προϊόντων σας.

en_USEnglish