Όλες οι προσφερόμενες λύσεις και εφαρμογές της εταιρείας μας συνοδεύονται από ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης και αναβάθμισης, μέσω συνδρομητικός προγραμμάτων. Ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησής σας, του ρόλου σας σε αυτή ή του έργου που αναλαμβάνετε, μπορείτε να επωφεληθείτε από σύγχρονα προγράμματα υποστήριξης, τα οποία σας βοηθούν να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις δυνατότητες των εφαρμογών και των υπηρεσιών της Bentley.

Οι επιλογές συνδρομής μέσω των προγραμμάτων υποστήριξης σας προσφέρουν τη δυνατότητα να καλύπτετε το σύνολο των εφαρμογών σας, είτε σε τοπικό, είτε σε διαδικτυακό επίπεδο, συνδυάζοντας υπηρεσίες διασύνδεσης νέφους (cloud services). Για την ταχύτερη προσαρμογή του λογισμικού σας στις απαιτήσεις των έργων σας και την ενίσχυση της παραγωγικότητας των χρηστών σας, τα προγράμματα υποστήριξης περιλαμβάνουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες εκπαίδευσης και εκμάθησης των επιμέρους εφαρμογών, ενώ μπορούν να ενισχυθούν από εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες, από ειδικούς της εταιρείας μας. Όλα τα προγράμματά μας έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να διασφαλίζουν ότι η ομάδα σας είναι εξοπλισμένη, για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των έργων σας και να λαμβάνει έγκαιρη υποστήριξη από μια ομάδα παγκοσμίου επιπέδου ειδικών συμβούλων στην ανάπτυξη των υποδομών.

Υπηρεσία SELECT Service

Η υπηρεσία SELECT Service αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ετήσιας υποστήριξης, το οποίο σας παρέχει 24ωρη εξυπηρέτηση, συνεχή αναβάθμιση και εμπλουτισμό των προϊόντων σας και αμέτρητες πηγές εκπαίδευσης για κάθε εφαρμογή της Bentley. Το πρόγραμμα σας προσφέρει επιλογές ευελιξίας, είτε επιλέξετε τη χρήση και υποστήριξη μόνιμων αδειών χρήσης (perpetual licenses), είτε με τη χρήση περιοδικών αδειών (term licenses) επιλέγοντας όσες και όποιες εφαρμογές απαιτούν τα έργα σας. Οι περιοδικές άδειες του προγράμματος SELECT σας επιτρέπουν να προσαρμόζετε το μείγμα των εφαρμογών σας οποιαδήποτε στιγμή και να χρεώνεστε για ό,τι έχετε χρησιμοποιήσει στο τέλος κάθε 3μήνου. Τέλος το πρόγραμμα επιτρέπει τον συνδυασμό μόνιμων και περιοδικών αδειών, ούτως ώστε να διατηρείτε ένα σταθερό αριθμό μόνιμων αδειών χρήσης για την επιχείρησή σας και να προσθέτετε κατά περιόδους περιοδικές άδειες, ανάλογα με τις απαιτήσεις των έργων σας.

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

Η Επιχειρησιακή Άδεια Συνδρομής (Enterprise License Subscription) προσφέρει πρόσβαση σε ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο εφαρμογών της Bentley, 24ωρη υποστήριξη, συνεχείς ενημερώσεις και βελτιώσεις, καθώς και πόρους εκμάθησης για όλες τις εφαρμογές της Bentley, όλα με μία ετήσια χρέωση. Η χρέωση καθορίζεται σύμφωνα με το επίπεδο της χρήσης σας, το οποίο καταμετράται καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους και χρησιμοποιείται ως βάση για τον προσδιορισμό της χρέωσης για το επόμενο έτος. Μπορείτε να προσαρμόζετε συνεχώς το μείγμα των εφαρμογών σας, ώστε να ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των έργων σας, παρέχοντας στην επιχείρησή σας με απεριόριστη πρόσβαση σε οποιαδήποτε εφαρμογή Bentley. Το εκπαιδευτικό πλεονέκτημα της συγκεκριμένης συνδρομής σας βοηθά στην άμεση προσαρμογή και στη γρήγορη εκκίνηση της επιχείρησής σας σύμφωνα με τις απαιτήσεις του εκάστοτε έργου, καθώς και στην αύξηση της παραγωγικότητας των χρηστών.

ΠΛΗΡΗΣ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Η Συνδρομητική Υπηρεσία Νέφους (Cloud Services Subscription) είναι μια ολοκληρωμένη ετήσια συνδρομή για τις εφαρμογές της Bentley, είτε ως υπηρεσίες φιλοξενίας, είτε μέσω εγκατάστασης και λειτουργίας σε τοπικό επίπεδο, η οποία ενισχύεται από υπηρεσίες νέφους ή εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες. Η Συνδρομητική Υπηρεσία Νέφους καθορίζεται με ετήσια δέσμευση, η οποία αντιστοιχεί στην εκτιμώμενη χρήση εφαρμογών και υπηρεσιών. Μόνο το λογισμικό και οι υπηρεσίες που πραγματικά χρησιμοποιούνται θα χρεώνονται στο υπόλοιπο της συνδρομής σας. Με τη συγκεκριμένη λύση υποστήριξης, οποιοδήποτε αχρησιμοποίητο υπόλοιπο μπορεί να μεταφερθεί στο επόμενο έτος, με αποτέλεσμα να μη χάνετε ποτέ το υπόλοιπο των χρημάτων σας.

en_USEnglish