Προσφέροντας την απαιτούμενη ευελιξία, δυναμική και τα πλέον κατάλληλα εργαλεία σχεδιασμού, χωρίς πρόσθετες εφαρμογές, το MicroStation είναι η εναλλακτική πλατφόρμα CAD που αναζητούσατε, αποτελώντας τη μόνη έμπιστη επιλογή διεθνώς από αρχιτέκτονες και μηχανικούς, όπως εσείς.

Γιατί να επιλέξετε το MicroStation?

_ MicroStation όχι μόνο θέτει τις βάσεις σχεδιασμού των έργων υποδομής αλλά αποτελεί τα θεμέλια για τις μελέτες και τις λύσεις μηχανικής που προσφέρετε. Με τη βοήθεια της πλατφόρμας ελαχιστοποιείτε το ρίσκο, επιταχύνετε τους αυτοματισμούς και βελτιώνετε την αποδοτικότητα της εργασίας σας.

Σχεδιαστική Αριστεία

Δημιουργήστε ευέλικτα 3D μοντέλα και οραματιστείτε ένα σχέδιο που δεν περιορίζεται από δισδιάστατα σχέδια, παραδίδοντας εγκαίρως και εντός προϋπολογισμού τις μελέτες σας, ακόμη και όταν η πολυπλοκότητα ή η κλίμακα του έργου αυξάνονται.

Προσαρμογή στις συνήθειές σας

Ένα κοινό περιβάλλον διασυνδέει τα δεδομένα, την ομάδα και την παραγωγή των μοντέλων σας, σε μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα που υποστηρίζει αποτελεσματικές ροές εργασίας και έγκαιρη παράδοση των έργων.

Διαλειτουργικοτητα

Εργαστείτε με τον μορφότυπο σχεδίου DGN και ενσωματώστε πρωτογενή δεδομένα και μορφές αρχείων, όπως το DWG και νέφη σημείων χωρίς μετατροπές, διατηρώντας παράλληλα τα σχεδιαστικά πρότυπα για γραφικά και ενοποίηση δεδομένων.

Παραγωγικότητα

Χρησιμοποιήστε εργαλεία τρισδιάστατης μοντελοποίησης, δισδιάστατων σχεδίων, αναφορών και οπτικοποίησης, όλα ενσωματωμένα σε μια ενιαία πλατφόρμα, χωρίς πρόσθετα προϊόντα ή επιπλέον εφαρμογές.

Αναζητήστε τη Διαφορά στο MicroStation

Δείτε τη σύγκριση μεταξύ MicroStation and AutoCAD και εξετάστε τις διαφορές στα χαρακτηριστικά των δύο προϊόντων.

Μην μένετε στις δικές μας αναφορές, ακούστε τι λένε οι χρήστες για το MicroStation.

“Το MicroStation κάνει ακριβώς ό,τι κάνει και το AutoCAD, αλλά με καλύτερο τρόπο. Το αξιόλογο όμως σχετικά με αυτό το πρόγραμμα είναι το περιβάλλον χρήσης και η ικανότητα του λογισμικού να χειρίζεται γρήγορα μεγάλα αρχεία CAD. Οι προγραμματιστές της Bentley έχουν καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να κάνουν το MicroStation απλοποιημένο και φιλικό προς τον χρήστη.”

Greg S

“Το MicroStation δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ. Έχω εκπαιδεύσει χρήστες που μεταβαίνουν από άλλο προϊόν CAD στο MicroStation. Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι μισούν την αλλαγή και δυσανασχετούν στην αρχή, συνειδητοποιούν στη συνέχεια ότι το MicroStation μπορεί να κάνει ό,τι ακριβώς τους πρόσφερε το προηγούμενο προϊόν τους, αλλά και πολλά περισσότερα.”

Manuel C.

“Ήμουν χρήστης του AutoCAD και δεν εντυπωσιάστηκα με το MicroStation στην αρχή. Του έδωσα όμως μια ευκαιρία και τώρα χρησιμοποιώ το MicroStation ακόμα και όταν χρησιμοποιούσαμε το AutoCAD για συγκεκριμένα πράγματα, καθώς είναι πολύ καλύτερο σε αυτά.”

Janko B.

Συχνές Ερωτήσεις

Το λογισμικό CAD ή λογισμικό σχεδίασης με τη βοήθεια υπολογιστή, χρησιμοποιείται για να βοηθήσει αρχιτέκτονες, μηχανικούς, σχεδιαστές και επαγγελματίες χαρτογράφησης να κατασκευάσουν μοντέλα και σχέδια κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού, της κατασκευής και της λειτουργίας κτιρίων, γεφυρών, δρόμων, εργοστασίων, εργοστασίων επεξεργασίας, σιδηροδρομικών δικτύων , ορυχεία, υποσταθμούς, σήραγγες, εγκαταστάσεις ύδρευσης και αποχέτευσης και πολλά άλλα.

Το MicroStation είναι το λογισμικό σχεδίασης με τη βοήθεια υπολογιστή (CAD) που εμπιστεύονται οι χρήστες παγκοσμίως για τη δημιουργία αξιόπιστων 2D και 3D σχεδίων για τα έργα υποδομής. Μηχανικοί, αρχιτέκτονες και επαγγελματίες του κλάδου των κατασκευών συνεργάζονται διαλειτουργικά, για να παραδώσουν εμπνευσμένα και σύγχρονα έργα, χρησιμοποιώντας την κορυφαία μορφή αρχείου DGN.

Το MicroStation παρέχει ένα ολοκληρωμένο σύνολο δυνατοτήτων 3D σχεδιασμού, που περιλαμβάνουν τη δημιουργία μοντέλων και φωτορεαλιστικών αποδόσεων, την εκτέλεση διαφόρων αναλύσεων, κινούμενων εικόνων και πολλά άλλα.

Με την κατάλληλη εκπαίδευση, ο μέσος χρήστης χρειάζεται περίπου τρεις έως έξι μήνες,  για να αποκτήσει επαγγελματικές ικανότητες σχεδιασμού στο MicroStation. Κάθε αγορά λογισμικού μέσω του Virtuosity συνοδεύεται από ένα πακέτο με «Κλειδιών», τα οποία αντιστοιχούν σε δωρεάν ώρες συμβουλευτικής και εκπαίδευσης, ώστε να διασφαλίσετε ότι λαμβάνετε την καθοδήγηση και τις εξειδικευμένες υπηρεσίες που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε αμέσως. Το πακέτο αυτών των εξειδικευμένων υπηρεσιών ονομάζεται συνδρομή Virtuoso.

Η αγορά του MicroStation περιλαμβάνει 3 κλειδιά. Μπορείτε να εξαργυρώσετε τα κλειδιά για εξειδικευμένες υπηρεσίες, όπως παροχή συμβουλών, καθοδήγηση, εξατομικευμένες οδηγίες, εκπαίδευση ένας προς έναν ή/και on-demand μάθηση.

Μπορείτε να μάθετε το MicroStation δωρεάν παρακολουθώντας τα εκπαιδευτικά βίντεο που διατίθενται στο διαδίκτυο. Επιπλέον, μπορείτε να ζητήσετε δοκιμαστική πρόσβαση στο προϊόν, συμπληρώνοντας τη σχετική Φόρμα Ενδιαφέροντος, για την ενεργοποίηση της σχετικής άδειας από το σύμβουλο της εταιρείας μας που θα αναλάβει την καθοδήγησή σας.

Οι διαφορές μεταξύ του AutoCAD και του MicroStation αναλύονται στην ολοκληρωμένη λίστα με περισσότερες από 100 λειτουργίες και δυνατότητες MicroStation που έχουμε ετοιμάσει για τους ενδιαφερόμενους χρήστες. Δείτε τη σύγκριση χαρακτηριστικών λειτουργία μεταξύ MicroStation, AutoCAD και AutoCAD LT εδώ.

Μπορείτε να αποστείλετε τις ερωτήσεις σας και να λάβετε άμεση βοήθεια από το εξειδικευμένο προσωπικό  της εταιρείας μας, καθώς και υποστήριξη από εκπροσώπους της Bentley ή συμβουλευτική  καθοδήγηση μέσω των Κοινοτήτων του MicroStation.

Μπορείτε να δείτε τις ανακοινώσεις για τις τελευταίες εκδόσεις του προϊόντος στο αντίστοιχο Forum Κοινοτήτων της Bentley

Μια επαγγελματική άδεια για το MicroStation κοστίζει 2.525 €. Οι τιμές διαφέρουν επίσης ανά γεωγραφική περιοχή. Αν και υπάρχουν διάφοροι τύποι αδειοδότησης, μια συνήθης επιλογή είναι η 12-μηνη άδεια επαγγελματία, που προσφέρεται μέσω του Virtuosity, του ηλεκτρονικού καταστήματος της Bentley. Όταν αγοράζετε μέσω του Virtuosity, λαμβάνετε μια συνδρομή Virtuoso. Αυτό σημαίνει ότι λαμβάνετε το λογισμικό και τα αντίστοιχα «Κλειδιά» (tokens), για εξαργύρωση σε προσαρμόσιμες υπηρεσίες εκπαίδευσης, καθοδήγησης και συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε?

Επωφεληθείτε από τις τρέχουσες προσφορές της εταιρείας μας και αποκτήστε το MicroStation με έκπτωση έως 30%

Categories: Uncategorized

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder
en_USEnglish