Όλα τα προϊόντα μας συνοδεύονται από υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης, επί 24ώρου βάσεως μέσω σύγχρονων συστημάτων καταγραφής και διαχείρισης αιτημάτων των πελατών μας. Μέσω του προγράμματος SELECT CONNECT Edition και του ολοκληρωμένου κέντρου παροχής υπηρεσιών Cloud, κάθε χρήστης αποκτά πρόσβαση σε μια πληθώρα δωρεάν εργαλείων διαχείρισης των προϊόντων και των έργων που αναπτύσσουν.

Αντίστοιχες υπηρεσίες εκπαίδευσης και χρήσης των προϊόντων μας, σας παρέχονται είτε απευθείας από το εξειδικαυμένο προσωπικό της εταιρεις μας και σε συνεργασία με την Bentley Systems, είτε από τον LEARN SERVER στα πλαίσια του προγράμματος SELECT CONNECT Edition. Οι συνδρομητές του προγράμματος αυτού  αποκτουν επιπλέον δωρεάν πρόσβαση σε ηλεκτρονικά σεμινάρια, χρήσιμες οδηγίες, βίντεο και γενικότερα σε μια παγκόσμια βάση πληροφοριών, για κάθε εφαρμογή της προϊόντικής γκάμας της Bentley.

Η υπηρεσία SELECT Service αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα υποστήριξης των εφαρμογών σας και εξασφαλίζει την ακαιραιότητα της επένδυσής σας.

Οι συνδρομητές της υπηρεσίας SELECT Service απολαμβάνουν δωρεάν εκπαίδευση στη χρήση των προϊόντων τους, μέσω του Bentley Institute και του Bentley LEARN Server.

Το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για να εξετάσουμε από κοινού τις εξειδικευμένες ανάγκες της επιχείρησής σας και να βρούμε από κοινού τις βέλτιστες λύσεις.

Ένα ολοκληρωμένο σύστημα καταγραφής αιτημάτων, σε συνεργασία με ειδικούς όλων των κλάδων μηχανικής της Bentley Systems είναι διαθέσιμα 24 ώρες το 24ωρο, για την άμεση επίλυση των προβλημάτων σας.